Figaro

Jälleen oli se aika vuodesta kun rakas työnantajani on lupautunut viemään tiiminsä tekemään jotain "hauskaa" ja sen jälkeen syöpöttelemään. Vaihtoehtojahan oli monia ja on se vaan sanottava että tosikkoja on työyhteisössä kun ei peukkulan puuharata kelvannut kuin allekirjoittaneelle!
No äänestyksenhän voitti ehdotus jossa käytämme kaikki rahat pelkkään ruokaan, mutta kun iltapäivälle vaaditaan että yhdessä on pakko leikkiä ennen kuin pääsee syömään, niin kiersimme kauniina perjantai päivänä pikku lenkin Jyväsjärven ympäri.
Siitä tämä reipaammastakin reippaampi joukko ryntäsi kohti Figaroa etukäteen oli tutkittu menua jo kovasti ja valinta oli osunut rukiisiin etanoihin ja figaron härkään. Onneksi ja kiitos tästä kuuluu työkaverilleni että alkuruoka vaihtui parsamenun vaihtoehtoon.


Pääruoka pysyi samana eli lautaselle lätkähti 250g grillattu härän marmorifilee. Alkuruuasta innostuneena en vain muistanut vaihtaa perunoita kasviksiin, joten nyt joutui symään pottujakin melkein vuoden tauon jälkeen, tosin hyviä olivat perunatkin.Lopuksi ei voi kuin kehua ravintolan tunnelmaa...toki suuri osa tunnelmaa on seura mutta puitteet ovat Figarossa varsin kohdallaan. Varsinkin alkuruoka saa kiitosta, en ole koskaan saanut niin hyvää ja täydellisesti kypsennettyä parsaa. Pääruokaakaan ei voi väheksyä yhtään, lihan kypsyys ja mureus hipoi täydellisyttä, makua unohtamatta.

Kommentit

Suositut tekstit